Ο Lewis Hamilton ανέφερε πως δεν πρόκειται να τα «παρατήσει» και θα συνεχίσει την προσπάθεια να… προσπεράσει τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή F1, Sebastian Vettel.

Η νίκη του Sebastian Vettel στο grand prix Βελγίου εκτόξευσε τον Γερμανό πιλότο στους 46 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο (Fernando Alonso) στην γενική κατάταξη των οδηγών. Στην τρίτη θέση και 58 βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται ο Lewis Hamilton, ο οποίος δεν πρόκειται να τα «παρατήσει» και θα συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος. 

Ο Βρετανός τερμάτισε στην 3η θέση στον τελευταίο αγώνα, ενώ απομένουν ακόμα 8 grand prix. Δεν αρνήθηκε ότι θα είναι πολύ δύσκολα, ωστόσο το ηθικό του είναι ψηλά, μιας και η φετινή χρονιά του «χαμογελάει».

«Είναι τεράστια η διαφορά και θα είναι προφανώς πολύ δύσκολα, ωστόσο θα πιέσω με όση δύναμη έχω. Ο Vettel έχει ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και ο ίδιος είναι ταχύτατος, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να είναι τέλειος. 

Από την άλλη, εμείς είχαμε αρκετούς καλούς αγώνες και είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, ενώ αυτό που θέλουμε είναι να τερματίσουμε μπροστά του (Vettel) στους εναπομείναντες αγώνες, κάτι που υπάρχει πιθανότητα και να συμβεί» δήλωσε ο Lewis Hamilton.