Οι φήμες για το ποιος θα είναι ο δεύτερος πιλότος της Ferrari από το 2014... δίνουν και παίρνουν, με τον Στέφανο Ντομενικάλι να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1 πως επιθυμεί την παραμονή του Φελίπε Μάσα. Το αφεντικό της Scuderia τόνισε, ωστόσο, πως ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να φέρει και καλά αποτελέσματα, καθώς και ότι είναι δυσεύρετοι οι οδηγοί που θα αποδώσουν με τη μία.

«Μη ξεχνάτε ότι όλοι θέλουν να οδηγήσουν για τη Ferrari. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Η αγαπημένη μου επιλογή θα ήταν να φυσικά να κρατήσουμε τον Φελίπε (Μάσα) επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και όταν κοιτάς τριγύρω δεν υπάρχουν τόσο πολλοί πιλότοι εκεί έξω που θα τους ανταλλάξεις και θα αποδώσουν αμέσως. Όμως, χρειαζόμαστε και καλά αποτελέσματα από τον Φελίπε, γι' αυτό δε θα βιαστούμε, καθώς πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση για την ομάδα. Το συντομότερο δυνατόν θα κάνουμε τις σκέψεις μας και θα ανακοινώσουμε επίσημα για να σιωπήσουμε μια για πάντα τις φήμες. Όταν θα είμαστε έτοιμοι...».

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Κίμι Ραϊκόνεν. «Ο Κίμι είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός και όλοι ξέρουν πόσο τον εκτιμών. Αλλά αν κάνω ένα σχόλιο τώρα, θα ληφθεί ως ευθεία απάντηση. Όπως είπα, δεν υπάρχει καμία βιασύνη και θα πάρουμε τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή».