Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να προηγείται στη βαθμολογία με 46 βαθμούς του δεύτερου Φερνάντο Αλόνσο και να δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1, ωστόσο η Red Bull μέσω του Κρίστιαν Χόρνερ θέλησε να ρίξει τους τόνους. 

Το αφεντικό της ομάδας δήλωσε πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουν το κάθε γκραν πρι ξεχωριστά. 

«Νομίζω ότι είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή. Οδηγεί πάρα πολύ καλά. Είχε άψογη απόδοση στο Σπα, αλλά ξέρουμε ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Είδαμε και πέρυσι τι έγινε με τον Αλόνσο. Ακόμη, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, πολλά γκραν πρι και φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε το κάθε γκραν πρι ξεχωριστά και να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε τριήμερο», ήταν τα λόγια του αφεντικού των «κόκκινων ταύρων». 

Επομένως, αν είστε λάτρης των θαλάσσιων σπορ ή όταν παίζετε ρακέτες ή άλλα παιχνίδια στην παραλία, ένας κρύος καφές, εκτός από άφθονο νερό, θα σας ενυδατώσει, ενώ ταυτόχρονα θα σας τονώσει. Οι λάτρεις του καφέ λοιπόν μπορούν να συνεχίσουν να καταναλώνουν άφοβα καφέ και το καλοκαίρι χωρίς να υπάρχει ανησυχία αφυδάτωσης εξαιτίας της καφεΐνης.

TAGS