Η αμερικανική εταιρεία Bulleta παρουσίασε το νέο της σπορ αυτοκίνητο με το όνομα RF22, το οποίο θα λανσαριστεί το 2014 και βασίζεται στη Lotus Evora με 505 ίππους και 555 Nm ροπής.

Το νέο RF22 της αμερικανικής εταιρείας Bulleta με έδρα την Καλιφόρνια, έχει σχεδιαστεί από τον Samir Sadikhov, ο οποίος είχε σχεδιάσει στο παρελθόν και τις πρωτότυπες Aston Martin DBC και Cadillac C-Ville, με το αμάξωμα να έχει κατασκευαστεί με εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος.

Το εν λόγω supercar είναι βασισμένο επίσης σχεδιαστικά και μηχανολογικά στη Lotus Evora, έχοντας όμως ένα πιο επιθετικό design, προβολείς bi-xenon κι ένα μπροστινό σπόιλερ.

Επίσης, στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο μεγάλος διαχύτης με τη διπλή «τραπεζοειδή» και κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης.
Επιπλέον κι η μεγάλη πανοραμική οροφή αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά του υπεραυτοκινήτου, καθώς επίσης τα κεραμικά φρένα κι 19άρες ζάντες από ανθρακόνημα.

Κάτω από το καπό το νέο RF22 «κρύβει» έναν turbo κινητήρα 3,5 λτ. V6 που αποδίδει 505 ίππους και 555 Nm ροπής, ώστε το αμάξωμα των 1.363 κιλών να είναι σε θέση να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δλ. περίπου.

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το πόσο θα κοστίζει, αλλά ας σημειωθεί ότι ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα λάβει ως δώρο ένα ελβετικό ρολόι με χρονογράφους και το serial number του αυτοκινήτου να αναγράφεται πάνω του.