Με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να επίκειται την επόμενη εβδομάδα στην Φρανκφούρτη, η Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Giulietta.

H παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης κι όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες φωτογραφίες τις οποίες δημοσιοποίησε η ιταλική φίρμα, οι αλλαγές που φέρει η ανανεωμένη Giulietta είναι κυρίως αισθητικές, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ελκυστικό σύνολο. 

Έτσι, οι κυριότερες αισθητικές παρεμβάσεις εντοπίζονται στο εμπρόσθιο τμήμα με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και την γρίλια της μάσκας. Παράλληλα, στον κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού του αυτοκινήτου θα προστεθούν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16, 17 και 18 ιντσών, όπως επίσης τρεις νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί. 

Περνώντας στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν την τοποθέτηση του νέου συστήματος infotainment στο κέντρο της κονσόλας και η «κατάργηση» των αεροπορικού τύπου διακοπτών, που φέρει το υπάρχον μοντέλο. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι αναβαθμισμένες και νέες είναι οι επενδύσεις των θυρών και των καθισμάτων. Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, προστίθεται ένας νέος πετρελαιοκινητήρας 2,0 λίτρων (JTDM 2), απόδοσης 150 ίππων και 380 Nm ροπής. 

Τέλος, αναφέρουμε ότι η ιταλική φίρμα προτίθεται να ξεκινήσει το λανσάρισμα του μοντέλου στις ευρωπαϊκές αγορές, από τον προσεχή Οκτώβριο. 

TAGS