Η Lancia «χρωμάτισε» ελαφρά τη Delta της, για τις ανάγκες της φθινοπωρινής Έκθεσης και θα λανσαριστεί πιο «μοντέρνα και φρέσκια», με τα γνωστά μοτέρ του ομίλου στις αρχές του 2014.

Η ιταλική φίρμα θέλησε να ανανεώσει αισθητικά τη ναυαρχίδα της, έτσι ώστε η Delta να γίνει πιο «μοντέρνα» κατά τους ιθύνοντες της εταιρείας και να εμφανισθεί με τα «καλά» της στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Αναλυτικότερα λοιπόν, η Delta θα διαθέτει πλέον προφυλακτήρες, καθώς και πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ στο εσωτερικό θα επικρατούν οι αποχρώσεις του μαύρου, με διακυμάνσεις μεταξύ ματ και γυαλιστερών επιφανειών.

Στο μηχανολογικό κομμάτι, η ανανεωμένη Delta θα φέρει τον γνωστό diesel 1.600άρη MultiJet κινητήρα που αποδίδει 105 ίππους, αλλά και σε μια πιο αναβαθμισμένη εκδοχή, αυτή των 120 ίππων, ενώ θα εξοπλίζεται και με ένα 1,4 λτ. μοτέρ Turbo-Jet LPG (υγραερίου), που θα παράγει 120 ίππους επίσης.

Τέλος, η Lancia, όπως προβλέπεται, θα λανσάρει στις αγορές τη ανανεωμένη Delta τον Ιανουάριο του επομένου χρόνου, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι νέες τιμές του μοντέλου.