Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 η Honda θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό το νέο Civic Tourer. Έχοντας εξελιχθεί και σχεδιαστεί στην Ευρώπη, το νέο Civic Tourer προσφέρει κορυφαίο χώρο αποσκευών 624L (Πίσω καθίσματα όρθια, μέτρηση μέχρι το κάλυμμα), προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικό στυλ.  

Το Civic Tourer θα διατίθεται με τον κινητήρα 1.6 i-DTEC της Honda, ο οποίος συνδυάζει ανταγωνιστική ισχύ (120 PS) και ροπή 300 Nm με εκπομπές CO² μόλις 99g/km*, επιτυγχάνοντας μία εντυπωσιακή ισορροπία οικονομίας καυσίμου και οδηγικών επιδόσεων. 
Το ανανεωμένο 5θ Civic θα δώσει επίσης το παρών για πρώτη φορά. Το αυτοκίνητο εμφανίζεται στυλιστικά ανανεωμένο εξωτερικά και αισθητικά αναβαθμισμένο εσωτερικά με στοιχεία που υπογραμμίζουν τη σπορ προσωπικότητά του.  Το ανανεωμένο 5θ Civic και το Civic Tourer θα κατασκευάζονται στο Βρετανικό εργοστάσιο της Honda και θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη από τις αρχές του 2014. 

Και τα δύο αυτοκίνητα επωφελούνται από μία νέα σειρά προηγμένων συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, τα οποία η Honda λανσάρει για πρώτη φορά στα συγκεκριμένα μοντέλα με την ονομασία Advanced Driving Assist Systems (Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού). Αυτά τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που συνδυάζουν αισθητήρες, κάμερες, παλμικά λέιζερ μικρής εμβέλειας (lidar) και τεχνολογίες ραντάρ συμβάλλουν στην αποφυγή ατυχημάτων ή μετριάζουν τις επιπτώσεις τους, διασφαλίζονται υψηλά πρότυπα προστασίας για τον οδηγό, τους επιβάτες, τους πεζούς και τους άλλους χρήστες των δρόμων, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Honda ‘Ασφάλεια για Όλους’.

Στο περίπτερο της Honda θα εκτίθεται και το CR-V 1.6 i-DTEC που παρουσιάστηκε στη φετινή Έκθεση της Γενεύης. Το CR-V 1.6 i-DTEC διατίθεται με κίνηση στους δύο τροχούς με μηχανικό κιβώτιο και προσφέρει επιδόσεις (ροπή 300Nm και 120 PS) και χαμηλές εκπομπές CO₂ (119g/km*).

Οι αγώνες είναι στο DNA της Honda και προσεχώς προαναγγέλλεται η επιστροφή στις σπορ ρίζες της μάρκας με την παρουσίαση νέων μοντέλων και την επάνοδο της Honda στη Formula 1 (σε συνεργασία με τη McLaren). Γιορτάζοντας το γεγονός καθώς και τις τρέχουσες επιτυχίες της Honda στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό σε παγκόσμιες διοργανώσεις όπως στο Moto GP,  το WTCC και το Rally Dakar, η Honda θα εκθέσει μία σειρά σύγχρονων και ιστορικών αγωνιστικών μηχανών δίπλα στο απόλυτο υπεραυτοκίνητο, το NSX Concept II που είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης.  Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Honda, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το McLaren Honda MP4/4 Heritage F1 Car, το Castrol Honda 2013 WTCC car, την αγωνιστική μοτοσικλέτα RC213V του αναβάτη Stefan Bradl η οποία αυτή τη στιγμή τρέχει στο Moto GP και το μοντέλο 2013 Honda CRF450X του Dakar Rally.

Επιπλέον, ανάμεσα στα εκθέματα της Honda θα είναι κάποιες από τις μοτοσικλέτες της που παρουσιάστηκαν πρόσφατα όπως οι Gold Wing F6B και NC700X εφοδιασμένες με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας.