Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κίμι Ραϊκόνεν έχει συμφωνήσει στους όρους που έχει θέσει η Ferrari για να υπογράψουν συμβόλαιο οι δυο πλευρές και να είναι δίπλα στον Φερνάντο Αλόνσο το 2014.

Το σίριαλ της παραμονής του Φελίπε Μάσα στη Ferrari καλά κρατεί, τη στιγμή που έχει ακουστεί το όνομα του Κίμι Ραϊκόνεν. Ωστόσο, σύμφωνα με το espnf1.com, ο Iceman θα είναι ο νέος ομόσταβλος του Φερνάντο Αλόνσο το 2014.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι έχει συμφωνήσει με τους όρους που έχει θέσει η Ferrari, προκειμένου οι δυο πλευρές να υπογράψουν συμβόλαιο. Μάλιστα, τονίζεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση, κάτι που θα σημάνει το τέλος της... θητείας του Μάσα στη Scuderia. Βέβαια, μέχρι να γίνει αυτό όλα είναι στον... αέρα, τη στιγμή που η Lotus Renault επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ραϊκόνεν.

Πάντως, ο Στέφανο Ντομενικάλι ξεκαθάρισε πως κάποια ανακοίνωση θα υπάρξει όταν θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα. «Θα ανακοινώσουμε και θα πούμε κάτι, αφού το οριστικοποιήσουμε. Δεν είναι εύκολη απόφαση για μας», δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας στο περιθώριο του Γκραν Πρι στη Μόντσα.