Η Mercedes μετά την καλοκαιρινή διακοπή φαίνεται να έχει χάσει τη φόρμα της καθώς στο Spa ο αγωνιστικός ρυθμός της W04 ήταν μακριά από αυτόν της κορυφής και στη Monza τα προβλήματα εκτός από τον αγώνα παρουσιάστηκαν και στις κατατακτήριες δοκιμές.

Όμως ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff, δεν έχει αμφιβολίες για την απόδοσή της και πιστεύει ότι σε Σιγκαπούρη και Κορέα η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Προφανώς και υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε τη φόρμα μας αλλά δεν θα το αφήσουμε να συμβεί. Δεν μπορείς να περιμένεις να βρίσκεσαι στην pole και στο βάθρο σε κάθε αγώνα, ιδίως αν συγκρίνουμε το πού βρισκόμασταν πέρυσι», τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Όλοι είναι αισιόδοξοι και έχουν κίνητρα, απλώς μερικές φορές χρειάζεται ένα μικρό σπρώξιμο για να επιστρέψεις και πάλι στη σωστή κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Ετοιμάζουμε ορισμένα νέα εξαρτήματα για τη Σιγκαπούρη αλλά και για την Κορέα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα αναλύσουμε την κατάσταση ώστε να δούμε πότε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε πάνω στο μονοθέσιο του 2013 και να επικεντρωθούμε εξ’ ολοκλήρου σε αυτό του 2014. Είναι αρκετά ευέλικτο πρόγραμμα. Όσον αφορά το 3ήμερο στη Σιγκαπούρη, αν δούμε τα δεδομένα από την Ουγγαρία, η οποία είναι πίστα που χρειάζεται μεγάλη κάθετη δύναμη, τότε θα είμαστε εντάξει. Όμως οι προσομοιώσεις μας έλεγαν πως θα είμαστε καλοί σε Spa και Monza - είναι λίγο περίεργη η κατάσταση», κατέληξε ο Wolff.


 

TAGS