Ελαφρώς απογοητευμένος, αλλά ταυτόχρονα ανυπόμονος για τον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι είναι ο Sebastien Ogier.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen πήρε μία άνετη νίκη στην Αυστραλία, ωστόσο απέχει έναν βαθμό από τον πρώτο του τίτλο, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει εντός έδρας στις ειδικές της Γαλλίας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής είχα ένα περίεργο συναίσθημα στο τέλος της τελευταίας ειδικής όταν άκουσα από την ενδοεπικοινωνία “Συγχαρητήρια κέρδισες το ράλι, αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο για τον τίτλο”», τόνισε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό μπορεί να συνέβαινε ακόμη και αν εμείς κερδίζαμε τον αγώνα και την super ειδική αν ο Neuville τερμάτιζε δεύτερος», είπε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Απογοητεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια. Ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Ήμουν χαλαρός όλο το τριήμερο, αλλά στο τελευταίο λουπ αγχώθηκα και σκεφτόμουν πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω μία επανεκκίνηση στο μυαλό μου. Τώρα πάμε στη Γαλλία και το μόνο που θέλουμε από οτιδήποτε άλλο είναι η νίκη», κατέληξε.