Μετά το νέο concept AeroSeven, η Caterham εκδήλωσε τη ενδιαφέρον της να επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της με crossovers και μίνι αστικά οχήματα, χωρίς να αναφέρει χρονοδιάγραμμα.

Η Caterham παρουσίασε το Concept AeroSeven, το οποίο εμφανίστηκε και στο Grand Prix της Σιγκαπούρης το Σαββατοκύριακο, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα βγει και στην παραγωγή.

Τώρα, ο επικεφαλής της εταιρείας, Tony Fernandes δήλωσε ότι πρόθεση της εταιρείας είναι να δημιουργήσει κι άλλα μοντέλα, πέρα από τα αγωνιστικά.

Ειδικότερα, ανέφερε πως πάντοτε ο προσανατολισμός της Caterham θα παραμένει στους αγώνες, όμως είναι καιρός να δημιουργήσει και μίνι μοντέλα για τις πόλεις ή crossovers. 

Αλλωστε, η Caterham απευθυνόταν σε ευρύ πελατολόγιο, από τους θιασώτες των αγωνιστικών οχημάτων, ως τους lifestyle αγοραστές. Έτσι, θέλει και τώρα, πάντα κατά τον Fernandes, να ικανοποιήσει ένα κοινό με πιο «μοδάτα» και «χρηστικά» μοντέλα.

Τέλος, δεν διευκρίνισε το πότε θα λανσαριστούν, αλλά πρόσθεσε ότι αυτό θα γίνει τον σωστό χρόνο, στις σωστές αγορές με τα κατάλληλα μοντέλα.

TAGS