Ο Heikki Kovalainen είναι ξανά στο μεταγραφικό παιχνίδι της Formula 1 καθώς στην Caterham σκέφτονται την επιστροφή του για το 2014.

Ο Φιλανδός βρίσκεται σε συζητήσεις για επιστροφή, ενώ το μεγάλο αφεντικό της ομάδας είναι γνωστό ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Kova αλλά δηλώνει ότι θα αφήσει την ομάδα να πάρει την τελική απόφαση.

«Φυσικά και υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή του Heikki. Δεν είναι μυστικό το ότι έχουμε καλές σχέσεις και περνάμε αρκετές ώρες κάνοντας παρέα, οπότε ας δούμε τι θα γίνει. Θα αφήσω την ομάδα να αποφασίσει ποιον θέλει. Η τελική απόφαση θα είναι δική της. Θα ήταν ανόητο να δεσμευτώ τώρα για κάτι διότι πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος της χρονιάς», τόνισε αρχικά οTony Fernandes, για να συνεχίσει:

«Οι οδηγοί μας κάνουν καλή δουλειά. Μπορεί να μην έχουν την εμπειρία του Heikki αλλά προσπαθούν σκληρά. Δεν γκρινιάζουν για ταχύτερο μονοθέσιο, προσπαθούν με αυτό που έχουν. Δεν θα σας κρύψω ότι στις αρχές της χρονιάς είχα τις ανησυχίες μου αλλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε, πως οι Charles Pic και Giedo van der Garde δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, οπότε ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για το ποιοι θα είναι στην ομάδα από το Leafield.

TAGS