Με βάση ένα Moto Guzzi Stelvio, ο Bruno Birbes από την Brescia κατασκεύασε μια απίθανη μοτοσικλέτα Motocross, που τσακίζει κόκκαλα με το design της!

Δεν έχουμε λόγια! Όχι κυριολεκτικά δεν έχουμε, γιατί δεν γνωρίζουμε πολλά για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Το μόνο που ξέρουμε είναι η διεύθυνση του Bruno Birbes στο facebook, στην οποία έχει δημοσιεύσει 26 φωτογραφίες από την special κατασκευή του.

Ψάχνοντας λίγο στο internet βρήκαμε πως ο Bruno Birbes έτρεχε παλιότερα αγώνες Off-Road με μοτοσικλέτα της... Puch μεταξύ άλλων, ενώ είχε συμμετάσχει και στο ράλι Paris-Dakar καβάλα σε μια BMW. Τέλος από ότι φαίνεται έχει ξαναπαρουσιάσει πρωτότυπα μοντέλα βασισμένα σε Guzzi.

Ποιος νοιάζεται για το γεγονός πως δεν θα τρέξει ποτέ σε πίστα MX. Σε design είναι ένα έργο τέχνης, και ως έργο τέχνης δεν χρειάζεται λόγο ύπαρξης. Ο Birbes πήρε ένα Moto Guzzi Stelvio (μην το δέσετε και κόμπο... απλώς υποθέτουμε ότι πήρε ένα Stelvio, γιατί στο προφίλ του φαίνεται να κάνει παντιλίκι με ένα Stelvio), το έγδυσε και άρχισε τις μετατροπές.

Πέταξε τους προβολείς, έβαλε μπροστινό φτερό MX από Aprilia MXV, αλλά με logo Moto Guzzi, έφτιαξε το δικό του ρεζερβουάρ, ταίριαξε 4 μικρά προβολάκια στο κτήνος, έβαλε διαφορετικά κάγκελα στο μοτέρ, άλλο υποπλαίσιο... και τι δεν έκανε! Ακόμα και ο κινητήρας δείχνει μυστήριος, αφού οι κεφαλές δεν είναι του Stelvio, αλλά μάλλον προέρχονται από... Breva, καθώς διαθέτουν την χαρακτηριστική μαύρη ρίγα στη μέση. Το μπροστινό ανάποδο πιρούνι θυμίζει εκείνο του Stelvio, όμως οι δαγκάνες των φρένων είναι διαφορετικές, μάλλον monoblock, από άλλη μοτοσικλέτα. 

 

TAGS