Μπορεί η διεκδίκηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα της Formula 1 για τη Ferrari να αποτελεί πλέον ένα… άπιαστο όνειρο, δεδομένης της μεγάλης διαφοράς που έχει με τη Red Bull, ωστόσο στη σκουνετρία συνεχίζουν να εξελίσσουν την F138, θέλοντας να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Σύμφωνα με τον διευθυντή σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλα Τομπάζη, η ιταλική ομάδα πέρα από την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου, δουλεύει εντατικά και στο μονοθέσιο του 2014, του οποίου μέρη θα τεστάρουν στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έχουμε ακόμη κάποιες εξελίξεις που θα τις δοκιμάσουμε στους επόμενους αγώνες, ώστε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο μας», τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Όσον αφορά την επόμενη σεζόν επειδή οι αλλαγές είναι πολλές είναι δύσκολο να κάνουμε δοκιμές από τώρα, αλλά υπάρχουν κάποια μέρη τα οποία μπορούμε να δοκιμάζουμε στις ελεύθερες δοκιμές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κοιτάζοντας την αξιοπιστία τους. Αυτό σημαίνει ότι οι Παρασκευές μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι γεμάτες», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σχεδιαστής.

TAGS