Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Porsche ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα 911 Targa στις εκδόσεις Targa 4 και Targa 4S με 350 και 400 ίππους αντίστοιχα, η οποία θα λανσαριστεί πιθανότατα το 2014.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σκέφτεται σοβαρά να κυκλοφορήσει την καινούργια 911 Targa το ερχόμενο έτος. Μάλιστα, σε μια αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, που εξασφαλίσαμε, αποκαλύπτεται το νέο μοντέλο, με την πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η 911 Targa θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, τις Targa 4 και Targa 4S. Πιο συγκεκριμένα η Targa 4 θα φέρει ένα 3,4 λτ. 6κύλινδρο boxer μοτέρ, που θα αποδίδει 350 ίππους, ενώ η Targa 4S θα τροφοδοτείται από ένα 3,8 λτ. 6κύλινδρο επίπεδο κινητήρα, που θα παράγει 400 ίππους.

Τέλος, δεν έχει επιβεβαιωθεί ο χρόνος λανσαρίσματος του εν λόγω μοντέλου, ούτε δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία για το πώς θα αποσπάται η οροφή, αλλά προβλέπεται ότι σύντομα η Porsche θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

 

TAGS