Μπορεί το συμβόλαιό του με τη Williams να μην εκπνέει άμεσα αλλά ο Pastor Maldonado σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να οδηγεί από του χρόνου για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θέλει να είναι απλά στη Formula 1, έχοντας ρόλο κομπάρσου, ενώ νέα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με τη Lotus.

Η βρετανική ομάδα ψάχνει να βρει τον αντι-Raikkonen, ενώ ο Βενεζουελάνος πιλότος δεν είναι ικανοποιημένος από την ισχύ που έχει το μονοθέσιό του.

Ο ίδιος δείχνει να χάνει την υπομονή του με τη Williams και η ομάδα του Sir Frank αναμένεται να χάσει πολλά πολλά μηδενικά - και δολάρια - που βάζει στον τραπεζικό της λογαριασμό από τη χορηγία της πετρελαϊκής εταιρίας από τη Βενεζουέλα PDVSA που δίνει στο Maldonado τη δυνατότητα να τρέχει στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το 2015, αλλά μετά τη δήλωση του νικητή του περσινού ισπανικού Grand Prix ότι "φέτος είμαι εδώ, Του χρόνου, όμως, δεν ξέρω", μόνο σίγουρη δεν δείχνει να είναι η συνεργασία τους μετά το πέρας του φετινού πρωταθλήματος.


 

TAGS