Ο Felipe Massa βρίσκεται σε επαφές με τη Williams με την πιθανότητα να καλύψει το κενό που ίσως δημιουργηθεί στην ομάδα από την έξοδο του Pastor Maldonado.

Ο ίδιος από την Ινδία όπου βρίσκεται για το GP στο Νέο Δελχί επιβεβαίωσε ότι συζητά με τη βρετανική ομάδα για το 2014, όμως αρνήθηκε να πει περισσότερα.

«Ορισμένες φορές ακούς τόσα πολλά πράγματα για εσένα. Την κατάλληλη στιγμή θα σχολιάσω αυτά που λέγονται», τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις με μερικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Williams. Όμως δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω προς το παρόν. Είμαι αισιόδοξος ότι πρόκειται να βρω έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. Μέχρι να σιγουρευτείς για κάτι πάντα υπάρχει ρίσκο αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί κάτι καλό και δουλεύω πάνω σε αυτό. Δεν πρόκειται να πάω σε μια μικρή ομάδα. Θα πάω μόνο σε μια ομάδα η οποία έχει δυνατότητες να φτιάξει ένα καλό μονοθέσιο και ελπίζω να βρεθεί λύση. Ελπίζω να βρω μια ομάδα η οποία θα με θέλει ως οδηγό και όχι για το τι μπορώ να της δώσω όσο αφορά τα χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Massa από την Ινδία.

Ο Βραζιλιάνος έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει pay-driver και πως δεν θα πάει σε μικρή ομάδα διότι θέλει να έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και όχι απλώς να γεμίζει το grid.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας πάνε το θέμα λίγο πιο μακριά καθώς αναφέρουν ότι οι υπογραφές είναι κοντά και μάλιστα αναφέρουν πενταετές συμβόλαιο.