Εκτός απ' τους οπαδούς, ο Σεμπάστιαν Φέτελ γνώρισε την αποθέωση και από τους αντιπάλους του, οι οποίοι του μοίρασαν συγχαρητήρια για τον τέταρτο σερί τίτλο του. Πρώτος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος ελπίζει να τον δυσκολέψει τη νέα σεζόν. «Είναι πολύ καλό, πρέπει να τον συγχαρώ.

Ήταν πολύ δυνατοί, κυρίαρχοι, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν και αξίζουν να είναι πρωταθλητές, οπότε συγχαρητήρια. Πρέπει να ξεκινήσουμε με το μυαλό στην επόμενη χρονιά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα γι' αυτόν», ανέφερε ο Ισπανός. Από τη μεριά του, ο Φελίπε Μάσα στάθηκε στο ταλέντο του, καθώς και στον χαρακτήρα του.

«Πρώτα απ' όλα, αξίζει ό,τι έχει πάρει. Σήμερα σίγουρα έγραψε τ' όνομά του ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της Formula1 μαζί με τον Σένα, μαζί με τον Σουμάχερ και πολλούς άλλους που είναι πάντα στα κορυφαία ονόματα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν, πρώτα επειδή είναι ένας απίστευτος πιλότος και δεύτερον επειδή είναι ένα καλό παιδί».

Με τη σειρά του, ο Λιούις Χάμιλτον δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει κατορθώσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. «Είναι απίστευτο να είσαι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πολλά συγχαρητήρια σ' αυτόν». Τέλος, ο ομόσταυλός του από το 2014, Ντάνιελ Ρικιάρντο, θεωρεί ότι έχει να μάθει πολλά απ' αυτόν τη νέα χρονιά.

«Είναι απόλυτα κυρίαρχος. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν άπιαστος, στην αρχή της χρονιάς φαινόταν ότι θα ήταν πιο κοντά στους υπολοίπους. Είναι πολύ, πολύ πειστικός. Οπότε έχω ένα πολύ μεγάλο έργο την επόμενη χρονιά, αλλά έχω και τον καλύτερο τύπο για να μάθω απ' αυτόν. Γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένος και τον συγχαίρω για την αστρική του απόδοση».