Οι V6 1,6 λίτρων τούρμπο θα είναι οι κινητήρες της Formula 1 από το 2014 και αποτελεί το μεγάλο… στοίχημα για τους τρεις κατασκευαστές (Ferrari, Renault, Mercedes). 

Έτσι, η Red Bull βασίζεται στη Renault για να της δώσει το καλύτερο δυνατό πακέτο, αν και ο Adrian Newey δεν είναι σίγουρος ότι κάποια εκ των τριών εταιρειών θα είναι καλύτερη σ' αυτό το κομμάτι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Οι βασικές αλλαγές κανονισμών είναι οι κινητήρες. Δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή αν ένας από τους τρεις κατασκευαστές καταλήξει με καλύτερο προϊόν την επόμενη χρονιά από τους άλλους δυο τόσο από άποψης απόδοσης όσο και αξιοπιστίας. Οι νέοι κανονισμοί για τη μονάδα ισχύος είναι πολύπλοκοι, κάτι που οι μηχανικοί δε θα συμπαθήσουν στιγμιαία», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Οπότε είναι δύσκολο να κρίνουμε πού θα είμαστε στην αρχή της νέας χρονιάς. Επίσης, έχουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς αεροδυναμικής, που δεν είναι τόσο μεγάλες όσο το 2009», ήταν τα λόγια του ανθρώπου που ευθύνεται για τους τίτλους των «κόκκινων ταύρων».