Φωτιά έρχεται να βάλει στη Formula1 με τις δηλώσεις του ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, καθώς πιστεύει ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν δεν είναι ο μόνος απλήρωτος στο σπορ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν παραμένει απλήρωτος από τη Lotus, κάτι που προσπάθησαν με κάθε τρόπο και δίχως επιτυχία να... μπαλώσουν στη βρετανογαλλική ομάδα. Ωστόσο, οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ρικιάρντο έρχονται να βάλουν... φωτιά στη Formula1.

Ο Αυστραλός, που από τη νέα χρονιά θα τρέχει με τη Red Bull, πιστεύει πως ο Iceman δεν είναι ο μόνος απλήρωτος πιλότος εκ των όσων συμμετέχουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα, τόνισε πως το γκρουπ των οδηγών (Gran Prix Drivers' Association, GPDA), πρέπει να κάνει κάτι και να βρει μια λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή και είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής που φωνάζει. Θα έπρεπε να πληρώνεται, είναι τόσο απλό. Προφανώς, κάποιες ομάδες είναι σε δύσκολους καιρούς οικονομικά, κάτι που δεν είναι καλό να βλέπουμε. Όμως, αυτά τα πράγματα πρέπει να τα κοιτούν από την αρχή της χρονιάς.

Δεν είναι ωραία θέση αυτή να βρίσκεσαι και δυστυχώς δε νομίζω πως είναι ο μόνος. Είναι το κορυφαίο σπορ στον κόσμο και αν ένας πιλότους όπως ο Ραϊκόνεν δεν πληρώνεται, τότε το άθλημα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί και νιώθω όσους βρίσκονται στη θέση του. Πρέπει να βρούμε μια λύση ως γκρουπ. Κάτι πρέπει να γίνει», ανέφερε ο νυν πιλότος της Toro Rosso.

TAGS