Με ήδη τέσσερις τίτλους στην καριέρα του -και μάλιστα συνεχόμενους - ο Sebastian Vettel, δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει το ρεκόρ του Michael Schumacher - όπως πιστεύει ο Mark Webber.

Ο Αυστραλός που στο τέλος της χρονιάς αφήνει τη Formula 1 και τη Red Bull μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις αγωνιστικές ικανότητες του Γερμανού τον οποίο παρομοίωσε με τον Alain Prost.

«Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει επειδή ο Seb νικάει συνέχεια. Ο Usain Bolt δεν αποδοκιμάζεται και νικάει σε κάθε αγώνα που συμμετέχει. Είναι με το πως το ευρύ κοινό παίρνει κάποια πράγματα», είπε ο Webber στη Daily Mirror και στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ήδη τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει το ρεκόρ του Michael Schumacher.

«Πιστεύω ότι θα φτάσει τον Michael Schumacher στους επτά παγκόσμιους τίτλους, δεν θα έχει πρόβλημα. Ο Seb νίκησε σε αρκετούς αγώνες όταν το μονοθέσιο ήταν καλό αλλά νίκησε επίσης και σε αρκετούς όπου το μονοθέσιο δεν ήταν καλό. Ο Seb είναι σαν τον Alain Prost. Επίσης κάνει λάθη σχεδόν ποτέ. Δεν είναι τα πάντα το μονοθέσιο», είπε ο Αυστραλός συγκεκριμένα.