Ολοκληρώθηκε το... παζλ των οδηγών της Φόρμουλα Ένα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, καθώς η διοίκηση της Hispania Racing (HRT) ανακοίνωσε ότι ο Βιταντόνιο Λιούτσι θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, καλύπτοντας έτσι την τελευταία κενή θέση στο γκριντ.

Ο Ιταλός, ο οποίος έχασε τον Ιανουάριο τη θέση του στη Force India από τον Βρετανό Πολ ντι Ρέστα, δήλωσε ότι πάντα είχε ελπίδες πως θα έβρισκε μια θέση οδηγού για τη νέα σεζόν, η οποία αρχίζει στις 27 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

«Ποτέ δεν έχασα την ελπίδα ότι θα βρίσκομαι στη Φόρμουλα Ένα, καθώς ξέρω ότι διαθέτω την εμπειρία και τα κατάλληλα προσόντα για μια νέα και φιλόδοξη ομάδα» δήλωσε ο 29χρονος «πιλότος» και συμπλήρωσε: «Τώρα αντιμετωπίζω μια νέα πρόκληση και αυτό με συναρπάζει. Επίσης, έχω πολύ σκληρή δουλειά, προκειμένου να οδηγήσω την Hispania Racing μέσω της εξέλιξης του νέου μονοθεσίου μας».

Η ισπανική ομάδα έκανε πέρυσι το ντεμπούτο της στη Φόρμουλα Ένα, ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε ενόψει της νέας σεζόν τον Ινδό Ναραΐν Καρθικέιαν.

TAGS