Η Subaru φαίνεται πως προετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Tribeca, καθώς το μεγάλο SUV θα… σταματήσει την καριέρα του, αλλά η «ζήτηση παραμένει αυξημένη για μεγάλα 7θέσια crossovers», κατά την εταιρεία.

Σε συνέντευξη τύπου ο Yasuyuki Yoshinaga, πρόεδρος της Fuji Heavy Industries Ltd, μητρικής της Subaru, τόνισε ότι η ιαπωνική εταιρεία σκέφτεται σοβαρά να κατασκευάσει ένα 7θέσιο SUV, γιατί «αυτό ζητούν οι αγορές», το οποίο θα είναι ο αντικαταστάτης του Tribeca. Βέβαια, επεσήμανε ότι το νέο μεγάλο SUV θα είναι «εντελώς διαφορετικό από το Tribeca και δεν θα λανσαριστεί αμέσως μετά την απόσυρση του εν λόγω μοντέλου».

Επίσης, δεν προσδιόρισε χρονικά πότε θα «καλυφθεί το κενό», όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Σαλόνι του Τόκιο πιθανότατα να δούμε μαζί με το Levorg και ένα 7θέσιο crossover, που σύμφωνα με τη Subaru, θα έχει «σοφιστικέ εμφάνιση με αστικό προσανατολισμό». Καταλήγοντας, αναμένουμε ότι και τα δύο concepts θα «διαμορφώσουν» τον διάδοχο του Tribeca, ενώ οι φήμες θέλουν και το Exiga, ένα 7θέσιο μοντέλο που πωλείται στην Ιαπωνία, να «παίξει κι αυτό ρόλο» στην τελική εικόνα του νέου SUV.


 

TAGS