Να… αποκαταστήσει τον Σέρχιο Πέρες θέλει ο Μάρτιν Γουίτμαρς. Το αφεντικό της McLaren έχει βάλει σκοπό να βρει ομάδα στον πιλότο από το Μεξικό και για αυτό πλέκει το εγκώμιο του σε Lotus και Force India

Μάλιστα, ο Γουίτμαρς δήλωσε πως έχει επικοινωνήσει με τις δύο ομάδες για να προτείνει τον Πέρες. 

Ακόμη, όσον αφορά στην απόφαση της McLaren να αντικαταστήσει τον Τσέκο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας επισήμανε πως ο Πέρες δεν έκανε κάτι λάθος. 

«Προσπαθώ να τον βοηθήσω να βρει ομάδα. Ο κόσμος πιστεύει ότι η απόφαση μας να τον αντικαταστήσουμε ήταν καθυστερημένη, αλλά δεν είναι έτσι. Του είχα πει πως είχε χάσει τη θέση της Ferrari, της Mercedes, της Red Bull και της Toro Rosso, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι έτοιμος για αυτές τις ομάδες ακόμη, οπότε δεν έχασε κάποια ευκαιρία. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις Lotus, Caterham, Force India και Marussia. Τον έχω προτείνει στη Lotus και τη Force India γιατί του αξίζει να είναι στη Formula 1», ήταν τα λόγια του αφεντικού της McLaren για να συμπληρώσει στη συνέχεια. 

«Είναι ένας εντυπωσιακός πιλότος. Δεν θέλω να μιλήσω για τους λόγους που δεν τον ανανεώσαμε. Δεν ήταν κάτι που έκανε λάθος, απλώς υπήρξε ο Κέβιν».