Μια ειδική «εορταστική» έκδοση της κάμπριο Chevrolet Corvette Stingray, σε περιορισμένη παραγωγή θα λανσαριστεί αρχές του 2014, «καλπάζοντας» με 450 ίππους και διαθέτοντας ένα premium πακέτο εξοπλισμού…

Η Chevrolet λανσάρει σε περιορισμένη έκδοση 550 μονάδων την Corvette Stingray Premiere Edition Convertible, η οποία είναι βασισμένη στην Corvette 3LT Convertible και θα φέρει special χαρακτηριστικά, που τονίζουν την «ταξιδιάρικη» και χλιδάτη αίσθηση, όπως μεταξύ άλλων, επενδύσεις και καθίσματα από υψηλής ποιότητας καφέ δέρμα και ένα… σετ από βαλίτσες. 

Επιπλέον, η ανοιχτή αυτή έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά σε πράσινο χρώμα με καφέ υφασμάτινη οροφή και θα φέρει φινιρίσματα εξωτερικά και εσωτερικά από ανθρακόνημα κι έναν νέο μαύρο πίσω διαχύτη με ενσωματωμένη στο κέντρο του την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Επίσης, στο εσωτερικό στα πλαϊνά μαρσπιέ και στις ζάντες αλουμινίου θα υπάρχει σχετικό λογότυπο της έκδοσης, ενώ στο ταμπλό θα είναι τοποθετημένη μια πλακέτα με την αρίθμηση της κάθε μονάδας με αύξοντα αριθμό.

Τέλος, κάτω από το καπό θα υπάρχει ο νέος αλουμινένιος 6,2 λτ. LT1 V8 κινητήρας άμεσου ψεκασμού, ο οποίος αποδίδει 450 ίππους και 610 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

TAGS