Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τη… διαδικτυακή αποκάλυψη της νέας γενιάς Mercedes C-Class. Το μοντέλο θα είναι ό,τι ποιοτικότερο και τεχνολογικά εξελιγμένο έχει παρουσιάσει η γερμανική μάρκα στη μεσαία κατηγορία. Στο blog Mercedes-passion δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες από τη γκάμα των κινητήρων που θα εξοπλίζουν τη νέα C-Class κατά το λανσάρισμά της.

Άμεσα διαθέσιμοι θα είναι τρεις κινητήρες, δύο βενζίνης και ένας πετρελαίου. Πρόκειται για τον 1.6 με 156 PS για την C180, το 2λιτρο με 184 PS για τη C200 και το diesel 2.2 απόδοσης 170 PS για τη C220. Βασικό κιβώτιο είναι το 6τάχυτο μηχανικό και προαιρετικά το αυτόματο 7G Tronic Plus. Θα ακολουθήσουν αργότερα και άλλα σύνολα, όπως ο 2λιτρος με 211 PS για την C250 αλλά και η υβριδική έκδοση, με 2.2 diesel και μικρό ηλεκτρικό μοτέρ.

Η νέα Mercedes C-Class θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ και θα βρίσκεται στις εκθέσεις της μάρκας στη Γερμανία δύο μήνες αργότερα. Η έκδοση station wagon αναμένεται να λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2014.

TAGS