Το νέο Rapid Spaceback φέρνει στην Ελλάδα η Skoda, το πρώτο hatchback αυτοκίνητο στην 109χρονη ιστορία της εταιρείας.

Το αυτοκίνητο-ορόσημο για τη Skoda που θα αποτελέσει έναν από τους κυρίαρχους πυλώνες όπου θα βασισθεί η επίτευξη του στοχευόμενου όγκου πωλήσεων των 1.500.000 αυτοκινήτων.

Το νέο Rapid Spaceback συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία ασφάλεια επιβατών (EURO NCAP 5 αστέρια), νέο δυναμικό και σπορτίφ σχεδιασμό, κορυφαίους κινητήρες turbo βενζίνης TSI και diesel TDI με υψηλή ιπποδύναμη και ροπή αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Με κορυφαία άνεση και χώρους επιβατών για την κατηγορία του αφού με μεταξόνιο 2,6m προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους (χώρος αποσκευών από 415-1.380 λίτρα). Απλά καθίστε στο πίσω κάθισμα και θα καταλάβετε αμέσως τι σημαίνει άπλετος χώρος για τα πόδια και το κεφάλι.

Με τιμές που ξεκινούν από τα €12.350 για τους TSI κινητήρες βενζίνης και από τα €14.590 για τους TDI κινητήρες πετρελαίου, το νέο Rapid Spaceback τοποθετείται τιμολογιακά στη μικρότερη κατηγορία, στοχεύοντας να ανατρέψει τη σημερινή τάση της «κατ’ ανάγκη» αγοράς μικρού αυτοκινήτου πόλης.

Το λανσάρισμα του νέου Rapid Spaceback ξεκινά στα μέσα Δεκεμβρίου, αφού η ελληνική αγορά μαζί με αυτών της Γερμανίας, Αυστρίας, Αγγλίας και Τσεχίας είναι από τις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές που το παρουσιάζουν.

TAGS