Σεμπάστιαν Φέτελ και Red Bull κατέκτησαν έναν ακόμα τίτλο σε οδηγούς και κατασκευαστές, αντίστοιχα, κάτι που επισημοποιήθηκε με την παραλαβή των βραβείων τους. Αυτό έγινε στο gala της FIA στο Παρίσι, με τον Γερμανό να τονίζει πως είναι κάτι απίστευτο τα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

«Όταν σκέφτομαι όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια με την ομάδα, είναι κάτι απίστευτο. Είναι χαρά για μένα να μπαίνω σε αυτό το μονοθέσιο και να προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Η φετινή σεζόν δεν ήταν εύκολη, αλλά ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και δώσαμε τις απαντήσεις μας μέσα στις πίστες, κάτι που με γεμίζει υπερηφάνια.

Δεν βρίσκω λόγο για να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που κατέκτησα και πάλι τον τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας που με υποστήριξαν», ανέφερε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Από την πλευρά του, ο Κρίστιαν Χόρνερ στάθηκε στην αποφασιστικότητα και στην αφοσίωση που έδειξαν όλοι στην αυστριακή ομάδα.

«Όταν κατακτήσαμε για πρώτη φορά τον τίτλο, επόμενο ζητούμενο ήταν να τον υπερασπιστούμε. Το κάναμε άλλες δύο φορές και εκεί που λες ότι είναι μάλλον απίθανο να φτάσεις σε τέταρτο σερί πρωτάθλημα, αυτό συνέβη. Το πάθος, η αποφασιστικότητα και αφοσίωση όλων μέσα στην ομάδα, σε συνδυασμό με την απόδοση του Σεμπάστιαν (σ.σ. Φέτελ) και του Μαρκ (σ.σ. Γουέμπερ) μάς χάρισαν μία απίθανη χρονιά».