Η νέα Alfa Romeo 4C μαγνητίζει τα βλέμματα των αντρών ως γνήσια πανέμορφη ιταλίδα. Γι’ αυτό και το περιοδικό FHM την ανέδειξε «Αυτοκίνητο της χρονιάς 2013».

 συγκεκριμένη διάκριση ήρθε από την βρετανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού lifestyle, που στη Γηραιά Αλβιόνα βρίσκεται στη κορυφή των πωλήσεων. Λίγες ημέρες αφ’ ότου λοιπόν  η 4C «κέρδισε» του Γερμανούς καθώς τιμήθηκε με το «Auto Trophy 2013» του περιοδικού «Auto Zeitung», κέρδισε και τους φλεγματικούς Άγγλους.

Σύμφωνα λοιπόν με το FHM, η Alfa Romeo 4C είναι το πιο ελκυστικό αυτοκίνητο για την πλειοψηφία των Βρετανών, αυτό που θαυμάζουν κι επιθυμούν περισσότερο. Μάλιστα τη περιγράφει ως «ένα από τα πιο συναρπαστικά σπορ αυτοκίνητα στον πλανήτη».

Το συγκεκριμένο περιοδικό πωλείται σε κάθε άκρη του πλανήτη, έχει 21 διεθνείς εκδόσεις, ιστοσελίδες σε 5 ηπείρους και άμεση πρόσβαση στους καταναλωτές μέσω των παραπάνω εκδόσεων αλλά και εφαρμογών για το διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές.

Η Alfa Romeo 4C κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα της Ιταλίας, έχει δύο θέση, τον κινητήρα στο κέντρο, την κίνηση στους πίσω τροχούς και όπως αποδείχθηκε στη μία ημέρα που το NewsAuto την είχε στα χέρια του, ξέρει να σε ξεμυαλίζει.

 

TAGS