Μετά την ανανέωση των εκδόσεων hatchback και RS του Megane τα οποία παρουσιάστηκαν στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης ήρθε η σειρά της ανοιχτής έκδοσης Coupe-Cabriolet να δεχτεί το φρεσκάρισμα.


Εκτός από το πιο ελκυστικό ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα που περιλαμβάνει νέα φωτιστικά σώματα, καπό, προφυλακτήρα με ενσωματωμένα LED ημέρας και φυσικά τη νέα μάσκα σήμα κατατεθέν πλέον όλων των μοντέλων της Renault, η ανανέωση περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων R-Link το οποίο διατίθεται στο standard εξοπλισμό καθώς και νέους διαθέσιμους χρωματισμούς για το αμάξωμα.


Φυσικά μην ξεχάσουμε να υπενθυμήσουμε το ισχυρό πλεονέκτημα του Megane Coupe-Cabriolet έναντι των ανταγωνιστών του, το οποίο διαθέτει την μεγαλύτερη πανοραμική γυάλινη οροφή η οποία όταν βρίσκεται αναδιπλωμένη ο ανεμοθραύστης απομονώνει την καμπίνα από τους ενοχλητικούς στροβιλισμούς του αέρα, τουλάχιστον έως τα 90 km/h. Διαθέτει επίσης στον προαιρετικό εξοπλισμό ένα συρόμενο διαχωριστικό που βρίσκεται πίσω από τα εμπρός καθίσματα και επιτρέπει στους εμπρός επιβάτες, όταν ταξιδεύουν μόνοι τους, να αισθάνονται πιο ασφαλείς σε οποιαδήποτε ταχύτητα.


Το ανανεωμένο Megane Coupe-Cabriolet θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στο Doubai μαζί με τα Scenic και Scenic XMOD.

TAGS