Ο διευθύνων σύμβουλος της Audi, Rupert Stadler επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει στόχο να παρουσιάσει τα επόμενα χρόνια 11 νέα μοντέλα.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Audi δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο αυτό που αποκάλυψε είναι ότι η γερμανική φίρμα θα αυξήσει τη γκάμα των μοντέλων της και από 49 μοντέλα θα φτάσει τα 60. Επίσης, πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την κατηγορία των SUV και των πολυτελών μοντέλων.

Όσον αφορά στην κατηγορία των SUV, η Audi έχει ήδη ανακοινώσει το λανσάρισμα του νέου compact SUV μοντέλου της, Q1, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2016. Επίσης, η γκάμα του Q θα… υποδεχτεί και άλλα μοντέλα όπως είναι τα Q2, Q4, Q6 και Q8. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε και το φημολογούμενο Α9, το οποίο θα κατασκευαστεί είτε σε coupe είτε σε Allroad sedan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Audi παρέδωσε 1,5 εκατομμύρια μονάδες φέτος, ενώ το 1.500.000στό μοντέλο ήταν ένα A3 Sportback, το οποίο παραδόθηκε στον κάτοχο με την παρουσία του διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, Luca de Meo. 

TAGS