Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους πιλότους που έχει η ομάδα και ότι δεν τίθεται ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λιούις Χάμιλτον.

To νούμερο 1 στη Red Bull είναι καπαρωμένο, τουλάχιστον, μέχρι το 2014 από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ωστόσο, αυτή δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία χρονιά του Μαρκ Γουέμπερ με τη Red Bull.

Ο Αυστραλός είναι ήδη 34 ετών, αλλά καταφέρνει να υπογράφει μονοετή συμβόλαια που του επιτρέπουν την παραμονή του στο σπορ, όντας μάλιστα βασικό μέλος της κορυφαίας ομάδας του πρωταθλήματος.

Ο αντικαταστάτης του όμως δεν θα αργήσει να έρθει και ήδη ο Τύπος έχει ξεκινήσει να κάνει τα δικά του σενάρια, με το όνομα του Λιούις Χάμιλτον να ακούγεται έντονα για τους "ταύρους".

"Ο Λιούις είναι υπέροχος πιλότος, πρώην πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν", ήταν τα πρώτα εγκωμιαστικά λόγια του του αφεντικού της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Με μία ακόμη στείρα χρονιά κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ήταν απογοητευμένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κοιτάμε να φέρουμε τον Λιούις στην ομάδα μας".

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να έχει δίδυμο η Red Bull τους Φέτελ-Χάμιλτον απάντησε: "Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι. Από την πλευρά μου πάντα θέλω να έχω τους δύο καλύτερους πιλότους".

TAGS