Ο πρώην άσος της φόρμουλα ένα Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε ατύχημα με σκι στη Γαλλία, στις γαλλικές άλπεις! 

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 44χρονος πιλότος που σταμάτησε τους αγώνες το 2012, έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις και συγκεκριμένα στην Μεριμπέλ. Εκεί τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο Κριστόφ Λεκόμ Ζερνινιόν, υπεύθυνος της πίστας, δήλωσε στο RMC: «Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Γκρενόμπλ. Προς το παρόν δεν γνωρίζω τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή διερευνά το συμβάν. Έπεσε στις 11.07. Φόραγε κράνος και προσέκρουσε σε ένα βράχο. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση και μεταφέρθηκε από αέρος στο νοσοκομείο. Ήταν σε κατάσταση σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ίσως υπάρχει τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν δείχνει τόσο σοβαρό».

Οι πρώτες πληροφορίες, ανέφεραν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς τον έσωσε το κράνος, ωστόσο η συνέχεια δεν φάνηκε να είναι τόσο ευχάριστη, όπως μετέδωσε το Mega στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, επικαλούμενο γαλλικά ΜΜΕ.

Οι τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με αυτές τις πηγές, αναφέρουν ότι η κατάσταση του πιο επιτυχημένου πιλότου στην ιστορία της φόρμουλα επιδεινώθηκε και απειλείται η ζωή του.