Για μία ακόμα φορά η Novitec «επενέβη» σε ένα μοντέλο της Ferrari – στη συγκεκριμένη περίπτωση την F12berlinetta.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων, έχει ξεχωριστά τμήματα που ασχολούνται με μοντέλα από διαφορετικές μάρκες. Το τμήμα… Novitec Rosso λοιπόν που καταπιάνεται με τα τέκνα του Μαρανέλο, ασχολήθηκε ξανά με την F12berlinetta, αυτή τη φορά δημιουργώντας την… “N-Largo“.

Πιο άγρια, πιο επιθετική, με φαρδύ body kit με αγωνιστικές παραπομπές που συναντώνται σε όλο το αμάξωμα. Ανθρακονήματα συναντάμε παντού: στον εμπρός προφυλακτήρα, στο καπό, στους εξωτερικούς καθρέφτες, στα πλαϊνές ποδιές, στον πίσω προφυλακτήρα, την αεροτομή αλλά και τον διαχύτη. Έχουμε επίσης αλλαγές στα φωτιστικά σώματα αλλά και τις απολήξεις τον εξατμίσεων.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με εντυπωσιακούς τροχούς 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω, στην ίδια αντίθεση κόκκινου-μαύρου που χαρακτηρίζει όλη την N-Largo. Επεμβάσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό αν και οι Γερμανοί δεν έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες.

Κι επειδή συνήθως ότι δείχνει άγριο, μπορεί και… δαγκώνει, οι τεχνικοί της Novitec έχουν κάνει τον V12 κινητήρα 6.2 lt να «λυσσάξει». Χάρη σε νέα χατρογράφιση αλά και σύστημα εξατμίσεων, η ισχύς έχει σκαρφαλώσει στα 781 PS στις 8.600 rpm, με τη ροπή να ορίζεται στα 73.6 kgm στις 6.400 rpm. Η τελική ταχύτητα είναι στα 250 km/h.

TAGS