Ένα «ανήσυχο» πνεύμα φαίνεται ότι είναι ο νέος φοιτητής μηχανολογίας-μηχανικής -ο οποίος κατάγεται από το Αγρίνιο και είναι μόλις 21 ετών- καθώς το πάθος του είναι οι μηχανές, τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ θέλει να γίνει ναυπηγός.

Ο φοιτητής αυτός –ονομάζεται Νικόλας Καραλής- μάς έστειλε φωτογραφίες από ένα supercar που σχεδίασε και εμείς σας το παρουσιάζουμε.

Έτσι, το project αυτό, με επιδράσεις από παλιότερα υπεραυτοκίνητα, όπως Ferrari Enzo, Ferrari 288 GTO, Porsche GT1, Toyota GT1 και άλλα, δημιουργήθηκε σε πραγματικές διαστάσεις (4750 χλστ. μήκος, 1107 χλστ. ύψος και 2056 χλστ. πλάτος), κατά τον «κατασκευαστή». Βέβαια γνωρίζει ότι τέτοια αυτοκίνητα είναι μόνο «ευσεβείς πόθοι» και ειδικά τώρα δεν θα μπορούσαν να βγουν σε παραγωγή -τουλάχιστον με τα ελληνικά δεδομένα- όμως τα όνειρα είναι σημαντικά και πρέπει να υπάρχουν ειδικά στους νέους ανθρώπους, για να δώσουν πνοή σε ότι πιστεύουν.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στα «σκαριά» ο φοιτητής έχει και την κατασκευή ενός κινητήρα 6.300 κ.εκ. V8 με οβάλ πιστόνια και καθαρά αγωνιστικές επιδόσεις.