Ένας 28χρονος Κινέζος είναι ο πρώτος κάτοχος αυτοκινήτου της Qoros. Ο Yu Min, σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, παρέλαβε τα κλειδιά του Qoros 3 Sedan κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε αντιπροσωπεία της μάρκας, στη Σαγκάη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που παραλαμβάνω το πρώτο Qoros 3 Sedan. Ως σχεδιαστής, εκτιμώ το στιλ του εσωτερικού, τη διακόσμηση, τους πλούσιους χώρους. Επίσης είναι σημαντική η παρουσία του συστήματος ψυχαγωγίας με τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Και βέβαια, το γεγονός ότι απέσπασε 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP είναι ενθαρρυντικό για την ασφάλεια του αυτοκινήτου», σχολίασε ο πρώτος ιδιοκτήτης του κινέζικου sedan.

Τα κλειδιά παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της Qoros, Volker Steinwascher. «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Yu Min για την επιλογή του και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος πελάτης της εταιρείας. Η Qoros εργάστηκε σκληρά επί 6 χρόνια για να εξελίξει όμορφα αυτοκίνητα, μεευρωπαϊκά στάνταρ ασφάλειας και ποιότητας. Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε είναι οι κάτοικοι των σύγχρονων μεγαλουπόλεων, που θέλουν να είναι πάντα συνδεδεμένοι, ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό τους», δήλωσε ο Steinwascher.

Το Qoros 3 sedan εφοδιάζεται με 1.6 turbo βενζίνης, ισχύος 156 PS, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο (προαιρετικά και διπλού συμπλέκτη με ίδιο αριθμό σχέσεων) και πληροί τις προδιαγραφές Euro 5.

Η μάρκα από την Κίνα θα παρουσιάσει τον Μάρτιο στη Γενεύη το δεύτερο μοντέλο παραγωγής.