Ο επικεφαλής της «ιταλικής» εταιρείας, Wolfgang Schreiber, απέρριψε το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί μια ακόμα ισχυρότερη Veyron, όπως επίσης δήλωσε ότι ούτε το Galibier concept θα μπει στην παραγωγή.

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Wolfgang Schreiber επεσήμανε πως δεν υπάρχει στα σχέδια της εταιρείας κάποιο project για μια «SuperVeyron», καθώς, όπως ανέφερε, «τα 1.200 άλογα είναι υπεραρκετά για τη Veyron και τις διάφορες εκδόσεις της (π.χ. Super Sport)».

Επίσης, πρόσθεσε ότι η αντικαταστάτρια της Veyron έχει «ξεκινήσει να σχεδιάζεται και βρίσκεται σε φάση εξέλιξης». Να σημειωθεί ότι έχουν πουληθεί 357 Veyron μέχρι στιγμής και απομένουν άλλες 43 roadster μέχρι τις 400 που θα κατασκευάζονταν συνολικά. Επιπλέον, ο Schreiber είπε το εν λόγω μοντέλο θα σταματήσει την παραγωγή του το 2015, όταν το «επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο να ανοίξει», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να δούμε και υβριδικές εκδόσεις στα ιταλικά υπεραυτοκίνητα.

Όσον αφορά το πρωτότυπο Galibier, που ήταν μια 4θυρη εκδοχή ενός supercar, τόνισε ότι δεν πρόκειται να βγει στην παραγωγή, καθώς ένα τέτοιο μοντέλο θα «έφερνε σε σύγχυση τους πελάτες της Bugatti».

TAGS