Ο Michael Schumacher βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, δίνοντας, πραγματικά μία μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από το τρομερό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις, κατά τη διάρκεια που έκανε σκι.

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο για αυτόν, ωστόσο, την ίδια ώρα, κάποιοι είπαν να… καπηλευτούν το εν λόγω γεγονός!

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία Barrett- Jackson αποφάσισε να πουλήσει σε δημοπρασία την F300 του «Schumi», την οποία ο ίδιος οδήγησε συνολικά 38 φορές στην καριέρα του!

Το εν λόγω μονοθέσιο της Ferrari, έπιασε συνολικά το αστρονομικό ποσό των 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μονοθέσιο το οποίο πιλόταρε ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 που έγραψε ιστορία στο πρωτάθλημα αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως από οποιοιδήποτε ζημιά την οποία μπορεί να είχε υποστεί, ενώ κατασκευάστηκε το 1998 και διαθέτει κινητήρα V10 3,0 λίτρων, που παράγει 805 άλογα .

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο μεγάλος αγοραστής χειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ δεν είμαστε σίγουροι αν όλο αυτό θα άρεσε και πάρα πολύ στην οικογένεια του επτάκις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, η οποία περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της.

Άραγε, ήταν εντελώς τυχαία η περίοδος που αποφασίστηκε να γίνει η εν λόγω δημοπρασία; Μήπως απλά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τώρα, για να πιάσει περισσότερα χρήματα το μονοθέσιο; Λέμε εμείς τώρα… Απλές υποθέσεις κάνουμε… Τα συμπεράσματα δικά σας!