Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Scooter Festival ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει τις πόρτες του σε κοινό και εκθέτες, για μια επιπλέον ημέρα, στις 4-7 Απριλίου.

Το επιτυχημένο Festival, που θα γίνει και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, φέρνει πολλά και καλά νέα. Καταρχήν, ο νέος του τίτλος, που περιλαμβάνει και τη λέξη Moto, πράγμα που – εύλογα – σημαίνει ότι φέτος θα δούμε ακόμα περισσότερα scooter αλλά και ακόμα περισσότερες μοτοσικλέτες, μιας και το 2014 βρίσκει τις περισσότερες εταιρίες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα.

Οι αλλαγές δεν σταματούν στο όνομα, με τη διοργανώτρια εταιρία να αυξάνει τη διάρκειά του φεστιβάλ κατά μία μέρα, από Παρασκευή 4 έως και Δευτέρα 7 Απριλίου, στοχεύοντας να αυξήσει την επισκεψιμότητα στους τουλάχιστον 40.000 επισκέπτες! Αναβαθμισμένο είναι και το πρόγραμμα δημοσιότητας που θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα Μέσα του χώρου, παράλληλα με εκτεταμένη  χρήση των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, όπως τις προβολές περίπου 20 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα τη μοτοσικλέτα, θεματική έκθεση σύγχρονων μοτοσικλετών με Vintage design, Ηλεκτροκίνηση, Σεμινάρια Τεχνικής και Ασφαλούς οδήγησης και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

Για φέτος, ο χώρος θα διαθέτει μόνιμο stage 120 τ.μ. με πλήρη εξοπλισμό, στο οποίο οι εταιρίες θα μπορούν να παρουσιάζουν show με επίδειξη νέων μοντέλων σε καθημερινή βάση.

Την επικοινωνία του Scooter Moto Festival έχει αναλάβει η Διαφημιστική εταιρεία Adjust Lane, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε προϊόντα και εκδηλώσεις του χώρου.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί η διοργανώτρια εταιρία Demand δεν θα αρκεστεί σε αυτά, καθόσον η μοτοσυκλέτα από μόνη της είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους!

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, για μια ακόμη χρονιά, είναι και το Moto Τρίτη.