Από πέρυσι η Sauber επέλεξε το γκρι-ανθρακί χρώμα για το μονοθέσιό της, το οποίο διατήρησε και φέτος. Η C33 αποκαλύφθηκε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, έχει την ίδια... άγρια ομορφιά και είναι... φτιαγμένη βέβαια στα μέτρα των νέων κανονισμών. Έτσι, η ελβετική ομάδα ελπίζει σε μια καλύτερη χρονιά έχοντας στο τιμόνι τους Άντριαν Σούτιλ και Εστεμπάν Γκουτιέρεζ.

«Θέλω μια πετυχημένη πορεία με τη Sauber και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γι' αυτό. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της και τις προοπτικές εξέλιξής της, ειδικά στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν», ανέφερε ο Σούτιλ. «Είναι η τέταρτη σεζόν μου στην ομάδα και η δεύτερη σαν πιλότος.

Έμαθα πολλά την περασμένη περίοδο και νιώθω έτοιμος για το επόμενο βήμα. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βελτιωθώ και να υποστηρίξω την ομάδα», σχολίασε από την πλευρά του ο Γκουτιέρεζ. Τέλος, η Μόνισα Κάλτενμπορν τόνισε πως όσα έγιναν πέρυσι θα χρησιμοποιηθούν φέτος ως διδάγματα. «Θα χρησιμοποιήσουμε όσα έγιναν στο περασμένο πρωτάθλημα σαν διδάγματα για τη συνέχεια.

Είναι απίθανο να κάνουμε προβλέψεις από τώρα για τη σεζόν, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς. Μετά τις χειμερινές δοκιμές θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για τους στόχους μας. Η αξιοπιστία του μονοθεσίου θα είναι πρωτεύουσας σημασίας, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν», ήταν τα λόγια της.