Η Skoda αποκάλυψε ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο, το οποίο ταιριάζει στη Superb Combi και περιλαμβάνει τις κατάλληλες πινελιές για να προσφέρει έναν πιο… περιπετειώδες χαρακτήρα στο μοντέλο.

Η Skoda πολύ διακριτικά αποκάλυψε το εξοπλιστικό πακέτο Outdoor, το οποίο ταιριάζει στην ανανεωμένη Superb Combi. Το πακέτο περιλαμβάνει μια πιο «αγριεμένη» εξωτερική εμφάνιση, που επιτυγχάνεται μέσω των επιπρόσθετων πλαστικών στους θόλους και περιμετρικά του αμαξώματος. Επίσης, τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο πίσω τμήμα, το κάτω μέρος των προφυλακτήρων είναι σε ασημί απόχρωση, χαρίζοντας στο Combi ένα πιο επιθετικό στιλ.

Το εξοπλιστικό πακέτο Outdoor μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε έκδοση της Superb Combi, εκτός από τη σειρά GreenLine. Έτσι, το stationwagon θα εφοδιάζεται με όλους τους κινητήρες του «απλού» μοντέλου από τον 1,4 λτ. TSI μέχρι και το 3,6 λτ. V6 μοτέρ, το οποίο αποδίδει 260 ίππους. Όσον αφορά στη μετάδοση του μοντέλου, αναλόγως με το πιο μηχανικό σύνολο θα εφοδιάζεται, θα εξοπλίζεται είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο DSG 6 ή 7 σχέσεων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό κατατάσσεται το σύστημα τετρακίνησης.


 

TAGS