Με μια teaser εικόνα η Peugeot ανακοίνωσε ότι στο Πεκίνο θα παρουσιάσει ένα νέο 4πορτο πρωτότυπο coupe, που θα «ανήκει» σχεδιαστικά στην οικογένεια του Onyx concept και θα έχει μήκος 4.730 χλστ. και ύψος 1.310 χλστ.

Η Peugeot επιβεβαίωσε ότι, στις 20 με 29 Απριλίου που ανοίγει τις πύλες του το Σαλόνι Αυτοκίνητου της κινεζικής πρωτεύουσας, θα κάνει ντεμπούτο ένα νέο 2+2 concept -χωρίς όνομα προς το παρόν- με σπορτίφ χαρακτηριστικά. 

Ειδικότερα, από την teaser εικόνα που δημοσιεύτηκε, φαίνονται αχνά οι γραμμές ενός σπορ μοντέλου, ενώ οι άνθρωποι της εταιρείας δήλωσαν ότι το εν λόγω concept θα «δανειστεί» πολλές σχεδιαστικές φόρμες από το Onyx concept (εικόνα), που είχε παρουσιαστεί παλιότερα.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι το νέο πρωτότυπο θα έχει μήκος 4.730 χλστ. και ύψος 1.310 χλστ., ενώ θα διαθέτει 4 πόρτες και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 ενήλικες με τις αποσκευές τους.

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν διέρρευσαν, ούτε κάτι για τα κινητήρια σύνολα, έτσι αναμένουμε την επερχόμενη έκθεση του Πεκίνου, όπου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του εν λόγω coupe.