Με ένα teaser video η Audi ενημερώνει ότι θα παρουσιάσει στις 12 Φεβρουαρίου ένα νέο μοντέλο της, ενώ οι φήμες οργιάζουν πως πρόκειται για τη νέα γενιά του TT, που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στη Γενεύη.

Με ένα βίντεο -όπου υποτίθεται ότι ένας «άνθρωπος της εταιρείας» κάνει εικασίες μπροστά από ένα μεγάλο φορτηγό για το πιο αυτοκίνητο πρόκειται να αποκαλυφθεί- η Audi θέλησε να «προκαλέσει» τα βλέμματα εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας στις 12 Φεβρουαρίου για κάποιο νέο μοντέλο της. 

Ειδικότερα, το teaser βίντεο βγαίνει στη δημοσιότητα πριν το επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης, γεγονός που μας αφήνει περιθώρια να υποθέσουμε ότι το νέο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί θα είναι η 3η γενιά του TT. Αυτό βέβαια δεν προκύπτει αυθαίρετα, καθώς ο Ulrich Hackenberg, τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, έχει επιβεβαιώσει ότι στην Έκθεση του Μαρτίου θα κάνει επίσημο ντεμπούτο το νέο TΤ.

Παράλληλα –ως μια εναλλακτική σκέψη- υπάρχει και το ενδεχόμενο «μέσα στο φορτηγό» να είναι το νέο S1 Quattro, καθώς και αυτό το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη.

Δεν μένουν λοιπόν παρά λίγες μέρες, για να λυθούν οι απορίες μας…


 

TAGS