Ο Cal Crutchlow έκανε χρόνο 2:01.057 την Πέμπτη, στην τρίτη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Σεπάνγκ, με τον Άγγλο αναβάτη να δηλώνει ικανοποιημένος.

«Γνωρίζω ότι η θέση μου δεν φαίνεται καλή, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι μακριά από τον Dovizioso, αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν πιο σταθερός και γρήγορος από τον προηγούμενο. Έκανα το χρόνο μου σε λάθος ώρα της ημέρας, όταν η θερμοκρασία ήταν 15 βαθμούς πιο πάνω.

Αν το επιχειρούσα το πρωί, θα ήμουν εκεί ή περίπου εκεί που είναι ο Andrea. Δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα ο χρόνος στον ένα γύρο, γιατί εκεί είμαι καλός συνήθως. Βρήκαμε μερικά ακόμα πράγματα στη μοτοσυκλέτα και μπορούμε να πάρουμε μερικά ρίσκα, εννοώ να πιέσουμε λίγο περισσότερο τη μοτοσυκλέτα.

Δεν έχω οδηγήσει πάρα πολύ την GP13, αλλά φαίνεται ότι έχει πολύ λιγότερη πίεση στα φρένα και γωνία κλίσης, απ' ότι έχεις με την GP14. Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλοί παράγοντες που θέλουμε να βελτιώσουμε, όπως η πρόσφυση, η σούζα και οι ταλαντώσεις. Πάντως, σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος. Οι χρόνοι μου εδώ, δεν διαφέρουν πολύ από τους περσινούς με διαφορετική μοτοσυκλέτα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Cal Crutchlow.