Μια σούπερ ομάδα θέλει να φτιάξει η Honda για το 2015 και στο πλαίσιο αυτό θέλει να αποκτήσει τον Jorge Lorenzo, το συμβόλαιο του οποίου με την Yamaha ολοκληρώνεται στο φινάλε της νέας σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος της Honda, Shuhei Nakamoto, είναι θαυμαστής του δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Το HRC δοκίμασε να αρπάξει τον Lorenzo πέρυσι και ο Nakamoto ξεκαθάρισε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου διαπραγματεύσεις μαζί υοθ.

"Είναι πολύ δυνατός οδηγός και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει τους αγώνες", σχολίασε, ενώ ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του το 2015, αποκρίθηκε:

"Γιατί όχι; Είναι πρωτοκλασάτος αναβάτης. Θα μιλήσουμε για το μέλλον, όπως θα κάνω και με τους Marc και Dani. Πολλοί με ρωτάνε αν ενδιαφέρομαι για τον Jorge και τους απαντώ φυσικά.

Από την πλευρά της, η Yamaha δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ισπανό να φύγει χωρίς να δώσει μάχη, ενώ και ο ίδιος ο Jorge Lorenzo έχει πει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Yamaha και να κλείσει την καριέρα του στον κατασκευαστή, με την προϋπόθεση όμως ότι η M1 του θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις Honda των Marquez και Pedrosa.