Παραμένει στη Φόρμουλα Ένα ο Καρούν Τσαντχόκ.

Ο Ινδός «πιλότος», ο οποίος έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του στους αγώνες με την HRT, θα είναι φέτος «αναπληρωματικός» οδηγός στη Λότους, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο πλευρές. «Μιλούσα γι' αρκετό καιρό με την ομάδα για ένα ρόλο σ' αυτήν και χαίρομαι που τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα οδηγώ για τη Λότους το 2011» αναφέρει σε δήλωσή του ο Τσαντχόκ.

Πριν από λίγο καιρό φαινόταν ότι ο Ινδός δεν είχε επιλογές αναφορικά με το μέλλον του στη Φόρμουλα Ένα, καθώς η Λότους ανακοίνωσε τον Λουίζ Ράζια ως τρίτο οδηγό της και έκανε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος θα μετείχε κάποιες φορές στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Σήμερα, όμως, η ομάδα γνωστοποίησε ότι ο Τσαντχόκ θα «τρέξει» την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά για το γκραν πρι της Αυστραλίας, με το οποίο ανοίγει η «αυλαία» της σεζόν, ενώ ο Ράζια θα παραμείνει τρίτος οδηγός.

Οι οδηγοί αγώνων της Λότους είναι ο Ιταλός Γιάρνο Τρούλι και ο Φινλανδός Χέικι Κοβαλάινεν, ενώ η ομάδα έχει ακόμη ως οδηγούς δοκιμών τον Ιταλό Νταβίντε Βαλσέκι και τον Ρικάρντο Τεϊσέιρα από την Ανγκόλα, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία.