Την άποψη ότι τη φετινή σεζόν θα έχει πιο δύσκολο έργο από ότι πέρυσι, παρά το γεγονός ότι ήταν ρούκι, εξέφρασε ο Μάρκ Μάρκεθ δεδομένου ότι οι Λορένθο και Πεδρόσα θα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. 

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda αναφέρθηκε στην εκδήλωση των 20 χρόνων της Repsol Honda, τονίζοντας πως είναι τιμή του να είναι μέρος της ιστορίας μιας τέτοιας ομάδας. 

«Το να είμαι στην εκδήλωση των 20 χρόνων της ήταν κάτι το ξεχωριστό. Η μοτοσικλέτα μου ήταν πάνω στη σκηνή μαζί με όλες τις υπόλοιπες και αυτό ήταν σαν όνειρο. Μου έδωσε περισσότερα κίνητρα για αυτή τη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα, ακόμη έχω μια καταπληκτική μοτοσικλέτα θα ήταν περίεργο να θέλω να φύγω», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επόμενη χρονιά: 

«Παίρνουμε κάθε αγώνα όπως έρχεται. Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση και οι προσδοκίες θα είναι μεγαλύτερες. Αν κατατάσσομαι στην τρίτη ή στην τέταρτη θέση ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, παρά το γεγονός ότι παραμένει ένα πολύ καλό πλασάρισμα. Δεν θέλω να πιέσω τόσο πολύ τον εαυτό μου. Ο Ντάνι και ο Χόρχε θα είναι διψασμένοι για να με κερδίσουν, όπως και ο Βαλεντίνο».