Να αφήσουν πίσω τους την υποτονική σεζόν θέλουν στην McLaren, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Formula 1

Το… νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, τόνισε πως πρόθεση όλων στις εγκαταστάσεις είναι να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ο Μπουγιέ δήλωσε χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ρον Ντένις, τον οποίο χαρακτήρισε φιλόξενο και πολύ καλό αφεντικό. 

«Είναι υπέροχο που είμαι εδώ. Είναι αλήθεια ότι το ηθικό της ομάδας μπορεί να είναι λίγο πεσμένο λόγω των περσινών αποτελεσμάτων, ωστόσο όλοι στην ομάδα θέλουμε να πάμε μπροστά. Ελπίζω να είμαστε μαζί με τον Ρον Ντένις. Είναι ιδιαίτερα φιλόξενος και είναι πολύ καλό αφεντικό, συνεπώς θα είναι πολύ ωραίο αν έχουμε την υποστήριξή του στην πίστα», ήταν τα λόγια του Μπουγιέ για να αναφερθεί στη συνέχεια στην απόδοση της McLaren: 

«Αν έλεγα ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση θα ήταν ψέμα, μιας και ποτέ δεν θα είμαστε χαρούμενοι. Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών το πρωί μείναμε στο γκαράζ λίγο περισσότερο. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι όσον αφορά στην αξιοπιστία. Προφανώς, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε». 

Ο Ερίκ Μπουγιέ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον… ρούκι της ομάδας, Κέβιν Μάγκνουσεν τον οποίο χαρακτήρισε πολύ γρήγορο και συνεπή, «Σίγουρα, είναι ένας πιλότος που θέλουμε για το μέλλον». 

TAGS