Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Ετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό. Το Infiniti Eau Rouge θα σας ξαφνιάσει με τον ξεχωριστό ήχο του κινητήρα του στην Έκθεση της Γενεύης. 

Αυτή τη φορά η Infiniti, έχει ένα concept car όπου ο κινητήρας έχει τον πρώτο ρόλο. Πρόκειται για το Q50 Eau Rouge.Σε αυτό το μοντέλο, το σχήμα θα σας συγκινήσει αλλά είναι ο ήχος του κινητήρα που θα σας ξαφνιάσει. Στόχος είναι η premium απόδοση . Η ταυτότητα του μεγάλου κινητήρα με προσωπικότητα, ο ήχος της εισαγωγής του αέρα σε αυτόν μέσα από το καπό του μοτέρ που θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο. 

Αρχικά το πειραματικό μοντέλο Infiniti Q50 Eau Rouge είχε αποκαλυφθεί στο  Detroit Auto Show τον Ιανουάριο του 2014 ως η πρώτη πρόταση για ένα premium σπορ sedan . Τώρα , μετά το σημαντικό ενδιαφέρον από το κοινό , το Eau Rouge απέκτησε ένα πανίσχυρο κινητήρων που ταιριάζει το στυλ και το επιθετικό σχήμα . 

Είναι το πιο ισχυρό Infiniti. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η παραγωγή του, αλλά η εταιρία θα συνεχίσει την έρευνα στο κοινό και στην Έκθεση της Γενεύης για να πάρει την τελική της απόφαση. 

«Η έμπνευσή μας ήταν η Formula 1 (η Infinity συνεργάζεται με την Red Bull Racing) και αποφασίσαμε πως κάτω από ένα αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα χρειαζόταν ένα αθλητικός κινητήρας για το Q50 Eau Rouge» δήλωσε ο Johan de Nysschen , Πρόεδρος της Infiniti Motor Company Limited και πρόσθεσε: «Οι μηχανικοί μας ορίζουν  το ύφος και το χαρακτήρα των μοντέλων της Infiniti και ένα αυτοκίνητο που δείχνει τόσο εντυπωσιακό όσο το Q50 Eau Rouge, πρέπει να έχει και τις κατάλληλες επιδόσεις».