Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με μία ιδιαίτερη τιμή. Με 108.632 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε το Nissan GT-R που πέτυχε το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring. 

Η Nissan ανακοίνωσε σήμερα την αρχική τιμή (108.632 ευρώ) για το Nissan GT-R NISMO. Η τιμή αυτή αφορά, την αγορά των ΗΠΑ και την έκδοση περιορισμένης παραγωγής (7 από τα 31 συνολικά μοντέλα) του ταχύτερου Nissan GT-R που κατασκευάστηκε. Μάλιστα πρόκειται για το μοντέλο που είναι κάτοχος του ρεκόρ ταχύτερου γύρου για αυτοκίνητο παραγωγής (7:08.679) στη φημισμένη πίστα του Nurburgring στη Γερμανία. 

Το GT-R NISMO έχει προγραμματιστεί να βγει στην αγορά σε επιλεγμένους εμπόρους Nissan στις ΗΠΑ από την 31η  Ιουλίου του 2014. 

Το νέο Nissan GT-R NISMO διαθέτει ένα βελτιωμένο, από την ίδια την εταιρία,  κινητήρα 3800 κ.εκ. twin turbo V6, με ισχύ 600 ίππων μαζί με βελτιωμένη αεροδυναμική, την ενίσχυση του αμαξώματος και νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση. 

Μαζί με την έκδοση GT-R NISMO πωλούνται και οι εκδόσεις: Nissan GT-R Track Edition, Nissan GT-R Premium και GT-R Black Edition. 

Ξεχωρίζει το μοντέλο Nissan GT-R Track Edition, το οποίο είναι και αυτό σε περιορισμένη παραγωγή (7/ 31μοντέλα που θα παραχθούν) με τον εξής εξοπλισμό: Ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση, αεραγωγούς για την ψύξη των φρένων , εμπρός σπόιλερ με αγωγούς αέρα από ανθρακονήματα, μπλε θερμαινόμενα sport εμπρός καθίσματα, πορτ μπαγκάζ από ανθρακόνημα και αεροτομή. 

TAGS